Digitaal schoolbord

Een digitaal schoolbord is de digitale versie van het ‘ouderwetse’ krijten schoolbord. Een digitaal schoolbord wordt ook vaak een digibord genoemd. Op veel scholen is het digitale schoolbord niet meer weg te denken uit het dagelijkse onderwijs. Het prettig schrijven op een digibord, wordt door veel leerkrachten als een belangrijke meerwaarde beschouwd. Een ander pluspunt is het praktische en gebruiksvriendelijke formaat van het digibord: ±78 – 87 inch.

Digitaal schoolbord: Eén gezicht naar buiten 

Misschien staan er op uw school verschillende merken digitale schoolborden, die op meerdere manieren gemonteerd zijn (vast aan de wand, in hoogte verstelbaar, vijfvlaks, etc.). De uitdaging is dan het waarborgen van een consistente uitstraling te waarborgen. Zeker in het geval u nieuwe digiborden gaat aanschaffen. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment digitale borden om aan te sluiten op het huidige aanbod op uw school. Zo creëert en behoudt u een eenduidige uitstraling op uw locatie(s).

Ook voor uw beamers
Is uw digitale schoolbord nog helemaal goed, maar is uw beamer aan vervanging toe? Met ons uitgebreide assortiment bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsbeamer die voldoet aan uw wensen en specificaties. Uiteraard verzorgen wij vervolgens voor u de complete installatie en montage op locatie.

PS. Twijfelt u nog tussen een digitaal schoolbord of een touchscreen? Lees hier meer over de verschillen tussen beide presentatiemiddelen.

Digitaal Schoolbord

Flexibele toepassingen
Met de montageopties, zoals flexibele beugels en mobiele onderstellen, bieden wij praktische oplossingen om het digibord op verschillende manieren te gebruiken:

  • Digibord vast aan de wand
  • Digibord in hoogte verstelbaar verenmechaniek
  • Digibord in hoogte verstelbaar kolomsysteem
  • Digibord vijfvlaks uitvoering
  • Digibord op sweezz
  • Digibord op mobiel onderstel mobiel

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment digiborden van diverse bekende A-merken zoals ACTIVBoard, SMARTBoard, Hitachi STARBoard, Legamaster en Interwrite/ Einstruction. Bij de installatie van het digibord op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het onderwijskundig gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professioneletrainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!